Ne znam šta mi je.

Juče sam imala takav dan, da bolje da sam ga prespavala. Bila sam izmučena, izmrcvarena, divljala sam 3 dana za redom, od kojih sam dva radila po ceo dan, a po celu noć ludovala, svratila kući dva puta na sat vremena da se istuširam i presvučem i odem na posao.

I onda normalno da moram da prsnem. Em nedelja, em umor. I onda mi se na takvo raspoloženje doda nemanje posla tog dana. Prevodim u pare odmah. Ja sam inače u konstantnom grču da neću uspeti da brinem sama o sebi i postala sam neka mutirana verzija Baje Patka, samo bez love, koje razmišlja kao fiskalna kasa, preračunava, dodaje i oduzima, šteka se…ma da vam na pričam.

E, a imam i neku zdravstvenu zajebanciju, znate moj problem sa knjižicom, što je ovde još zajebananije, jer nigde ne mogu da odem kod lekara jer niko bez iste neće da me primi. Dobro, znam, sada mogu da izvadim knjižicu, jer ne živim sa mojima, ali to zahteva prvo da prijavim prebivalište ovde. To zahteva da se odjavim iz Bora. To zahteva da odem za Bor. Nemam slobodnih dana da dođem i pozavršavam tu administraciju, a teško je da napravim, jer radim na procenat, pa onda gubim pare (pogledati pasus gore). Ma smeške.

I tako juče, preumorna, šašava sa problemom zdravstvenih zajebancija i lovom koju treba da nekako stvorim i još imam neku poluemotivno dešavanje koje me malo žacnulo, i tako se meni malo plakalo i htela sam samo da idem da me zagrli neko ko me bezuslovno voli.

E sada, da se sve to dešavalo pre dva meseca, ja bih zvala svakog koga znam, tvitala bih na svakih tri sekunde, zbudžila petnest posta da se žalim i kukam nad svojom sudbinom. Ali ne, ovako sam se čula samo sa dve drage osobe kojima sam ispričala sve ovo što i vama i rekla da znam da zbog umora i skenja ne mogu racionalno da se nosim sa trenutnim problemima i da mi samo kažu da me vole..

Skroz zrelo i mentalno zdravo od mene. Zbunila sam samu sebe. A i sagovornike, pogotvu mamu koja je mirno rekla – eto, vidiš kako fino razmišljaš.

I tako. Odspavala sam. Sagledala probleme, krenula u rešavanje problema, sve je kul. To sam htela da podelim sa vama, te nove momente.