Osećam se kao da treba nešto da napišem, ali nemam neku posebnu inspiraciju, tj nemam onu moju instant emocionalnu reakciju na nešto, pa nemam ni potrebu da silujem ovaj new blank document. Ali opet imam želju da napišem nešto.

– Može se reći da sam srećna. Ozbiljno. Imam posao, život, obaveze, stare prijatelje, nove prijatelje. Lepo mi je.
– Dokazala sam sebi da sam sposobna i da umem da se snađem u raznim situacijama i da preživim.
– Cimerke su mi super. Dobri ljudi 
– Stvarno me šiba to odrastanje. Naučila sam kako da progutam knedle za neke gluposti, za šta bi lajala ranije tri dana, sada me jednostavno baš briga. Ne cimam se.
– Zaključila sam da mi je izuzetno teško da divljam po celu noć, ne spavam i da radim sutradan. Neće mi duša više, raspadnem se polako i teško.
– Ljubav fala Bogu još uvek nemam. U trenutku progresivnog ludila sam dohvatila nekog astrologa da ”mi radi tarot, numerologiju i natalnu kartu”. Kao super sam sposobna, pametna imaću para i bla bla, ali ljubav je nešto nema. Retka je kao halajeva kometa. Ali kao ima neki datum, kad bi trebalo da ne promašim čoveka svog života. Ozbiljno vam kažem, imam datum. Mnogo zabavno.
– Moja drugarica Mahlat je napokon pokrenula projekat zvani tetka. To vam je jedan fini online magazin za gospoje, ali one prave. Baš kakav vam je falio i svi trk tamo da čitate, jer znam da ima gomila vas koji bi čitali takvu stvar, a čitate mene.
– Pisala ja tamo neki tekst, skroz drugačiji nego što pišem ovde, a u planu su još.
– I da, izvinite ako vam ne odgovaram na komentare, nekada zaista nemam vremena, tj uglavnom nemam vremena.