Razmišljam se nešto danas, i ne samo danas, da mi odjednom padnu neke ogromne pare u krilo, ruke. Ono da imam pare kao što imaju Beyonce i Jay Z, oni godišnje zarade zajedno 180 miliona dolara! STOOSAMDESETMILIONADOLARA!! Godišnje, ja ne mogu da zamislim kako izgledaju tolike pare.

E sad, šta bih ja radila sa tolikim parama? Bez da razmišljam o onim normalnim stvarima da obezbedim sebi egzistenciju do kraja života, svim mojima koje volim, ono – nekretnine, neko ostrvo pored Džoni Depa i tako to, garderoba i te stvari.

Nego pričam o onim glupostima što nam srce ište, al’ smo mnogo siromašni pa to sebi nikad ne može da priuštimo.

Pa sam malo maštala.

Prvo bih kupila sise, i nije me sramota da to javno kažem. Patim za njima mnogo dugo, i kupila bi ih da mi se smiri duša. Al’ ne neke velike k’o Pamela ili tako neke. Znam im veličinu i to milina ima bude. Ni prevelike ni premale. I znam kako, bez ožiljka, i znam koji američki doktor, sve me edukovao onaj moj dokoni kanal. Eto, to prvo.

Drugo, mrzim bre dlake. Razumem im svrhu, al’ majku mu evoluirali smo, ne trebaju nam više. Epa, ja bih se uputila na na ono lasersko, trajno depiliranje, epiliranje kako li se zove. Sve bi’ poskidala, samo kosu, trepavice i nešto malo obrva bih ostavila. Ostatak nek’ ide u pizdu lepu materinu. Koj’ će mi? Jedna velika muka manje.

Onda bih sebi kupila zoološki vrt. Mnogo volim zoo i kad bih mogla živela bih u njemu, što kao primerak, što kao gazda. Ali ne ovaj sa kavezima, gde su one depresivne životinje što spavaju ceo dan. Nego tako, na nekom ostrvu ili na ogromnom parčetu zemlje, gde sve kao žive u prirodnim uslovima, pa im tamo lepo, pa trčkaraju, razmnožavaju, a ja ih volim i šetam se. Milina.

Pa onda malo ovo moje zanimanje, otvorila bih takav jedan lep lanac prajvat škola i obdaništa, gde sam ja gazda i gde ima da se radi lepo kako treba i gde ljudi ima da budu odgovorni profesionalci i gde neće niko nikog da zajebava, a samo ima da proizvodimo srećnu decu i ništa više.

Pa bih onda pokrenula jedan projekat u glavi što mi čuči već veliki broj godina, al’ vam ga neću ispričam, jerbo sam paranoična da mi ga neko ne ukrade, pa to ti je. Al’ ima bude mnogo cool i mnogo dobro. Mhm!

Naravno, pokupovala bih moja dva željena kera Lema i Klema i čuvala bih i volela i mazila i pazila, sve nas mogu zamislim, eto, čak bih i za kola položila, pa vozim nekog hamera, ja sa sve sisama, iza vire dva boxera, Lem i Klem, idemo na neku plažu…eeeeee….milina…

Kad sam tako bogata i sa tolikim sisama, verovatno će onda neko i hteti da me oženi, pa bih proizvodila po jedan bejbad godišnje, pa bh volela, čuvala, pazila i mazila, pa bi oni odrasili u neke prelepe genijalce i rešili sve probleme na planeti….. tako da naravučenije ove priče je dajte mi pare :D

I tako…poludela sam malo. Šta bi ste vi?