I ko kaže drugačije, laže! Mislim, izgled je bitan u tim muško ženskim zajebavancijama, ili muško – muškim ili žensko – ženskim, kako ko voli.

Sad to šta je meni privlačno i vama, svakako ne mora da bude isto, svako od nas ima različiti okidač na šta se pali, ali da je bitan, bitan.

Možeš ti da budeš sledeći Stiven Hoking po inteligenciji, ali ako nema ono nešto što će mene da privuče, možeš i da izgledaš kao Bred Pit (koji meni nije nikakav frajer, osim u Snatch-u, al’ tu glumi ciganina :D ) ali ja te neću gledam.

I to me ne čini površnom. Niti bilo kog od nas. Jednostavno je tako. Da mi se to sviđa, ne sviđa mi se što je tako. Jer da nije tako, ja bi imala neke divne ljude za momke, a ovako nisu, jer su zbog tog okidač nedostajaćeg faktora, stavljeni u friend zone ili nisu stavljeni nigde.

Ne sviđa mi se to ni zato što ”moj tip”, mogu da prepoznam na kilometar. Svi kao da su u kalup pravljeni. Svi imaju po 13 kila, svaka koščica im se vidi, crni su, ćosavi i još neke fizičke karakteristike. Aj što su svi slični fizički, nego što su svi bre poremećeni. Dobro, aj ne svi. Ali kontam da mi je neki okidač da taj neko mora bude nedopravljen. Mora da ima neki težak zajeban problem da l’ sam sa sobom, da l’ sa životom, roditeljima, poslom, drogom, alkoholom, bivšom ženom ili šta već. Jednom moja majka rekla, da kad se skupe svi moji momci na gomilu, jedva može da se dobije POLA pristojnog čoveka.

Shvatam ja da nisam nešto posebno, da postoji tip žena koje se lepe za ”loše momke”, da patim od nekog kompleksa Boga, pa ću JA da im pomognem, zato što ću JA da ih volim dovoljno da ih promenim. Kakav fazon, a? Nikad ne zastareva.

Tako sam razmišljala i razmišljala i došla do zaključka da se ja od 15 godine zabavljam u stvari sa jednim istim momkom. Samo im se imena menjaju i po koji problem.

E sad, isto tako sam rešila da je dosta bilo zajebancije i da je krajnje vreme da se uozbiljim po tom pitanju, ali onda dođe ono s početka priče – izgled je bitan. To nešto je bitno. A to nešto nemaju dobri, odlični momci i super ljudi.

I tako malo sam razmišljala o tome.

Ovaj post nema poentu.
Ili ima ”hemije” ili nema. Tako prosto.

A tako komplikovano.