Bila sam jutros kod lekara. Kod onog za žene. Ginekologa ili što bi moj drugar Burton rekao kod pičkomehaničara. Savršena sam iznutra kao i spolja, ne morate da brinete.

Jbt koliko ludaka ima tamo. Svi. Prvo one sestre. Pa doktori koji dolaze od osam, a rade od sedam. Pa sve neke druge doktorke koje dolaze kod doktora da im se žale na decu, muža, posao itd.

Pa neka luda žena koja me pipala po kracima sa rečenicom ”Samo da vidim da li imaš čarape”. Ja izbezumljena joj rekoh ”Odjebite gospođo”.

Pa razni reunioni razredne i njihovih učenika. Pa ona jedna kaže da je stigla do trećeg meseca, kad je pitala dokle je stigla sa fakultetom. Pa je pametovala kako je odustala od fakulteta jer je boli ”sva ta nepravda”, jer ona uči sirota i uči, a oni je obaraju stalno na ispitima. Muka živa. Pa su onda razgovarali o nekoj trećoj tamo, sa sve imenom i prezimenom, i kako je ona narkomanka i kako je bio muž, i kako je bila trudna i kad se porodila, imala, ”onu, kako se zove..da krizu”, pa dolazila hitna pomoć i milicija i ona sve to zna jer žive u istoj zgradi.

Kako sam se mrzela što ne ponesoh mp3 to je neverovatno. Ponela sam knjigu. Ali džabe. Čujem ovu što je boli nepravda sa jedne strane, sa druge iz ordinacije (kojoj pod hitno treba zvučna izolacija) čujem one što se žale na muževe, još gore one koje svrbi i peče, ali DOKTORE MNOGO i tako. Fuj.

I to sam sve htela da vam ispričam i otvorim malopre blog i zgranem se. Da da, zgranem se. Uvek su mi bile vesele one ključne reči po kojima ljudi nalaze moj blog, kučka i sise mi donose najveću posetu, za ”kako naterati da ostavi ženu” sam se smejala danima. Mukica, pitala internet. Ali ovo nisam očekivala. Obratiti pažnju:

DOK SAM SPAVALA ON ME JEBAO

Pa majku mu bre! Kako MENE nađe preko ove rečenice?!
Uopšte mi nije jasno.
I ukucam ja u džudžile tu rečenicu i pregledam 22 strane (ja inače kad dođem do treće, a ne nađem ono što mi treba, odustajem). I vidim svakave perverzije i inceste i mame, zetove i ćerke, i gay forume i štatijazanam, ali sebe ne nađoh. Kako me bre onda ona/on naš’o?! A?

Glupo.
Evo sad bar ima rečenica, pa nek me nađu.
Jebalo ih jebalo da ih jebalo.