Postoji jedna osoba koju srećem u internet komunikaciji, a koja mi ide na živce, veoma.

Jako je bezobrazna, a istovremeno veoma pametna. Balansira na granicama pristojnosti, veoma pametno i skoro neprimetno zamenjuje teze u svakom razgovoru i sve u svemu, da izvinete – sere.

Upustila se u neku ozbiljniju konverzaciju sa dotičnim nikada nisam, jer ne vidim smisao. A i nivo takve konverzacije mi ne odgovara. Nije da nekada nisam poželela da kažem, ali uvek se zakočim.

Međutim, danas me je potkačio. Ne imenom i prezimenom, već onako. Zarad neke svoje besmislene poente. Povezao me je sa alkoholizmom i promiskuitetom. Kao neki moji drugi sajtovi su puni toga. Nisam to ni videla da je napisao, mama me je obavestila.

Prva reakcija mi je bila da me je baš briga. Nemam nameru da odgovaram na takve budalaštine. Druga reakcija je bila da odgovorim i da ga ispravim, jer je naveo dva neka moja sajta, a samo je jedan pun ‘’alkoholizma i promiskuiteta’’. Treći talas me je već pogodio i dobro me iznervirao.

Ko je bre on da o meni bilo šta piše, spominje, analizira ili sudi?! On mene očigledno zna, ja ne znam ko je on. Ni ime, ni prezime ni lik. Pojavljuje se jedino svojim ‘’nickom’’ i daje sebi za pravo svašta! Visoko moralan i nedodoriljiv! Zaštitnik slabih, Robin Hud koji će sve nas grešne smrtnike raskrinkati.

Izvinite Gospodine, ali nosite se! Što dalje od mene!

I verujem da će videti ovo, pošto očigledno prati moja kretanja na internetu. Verujem da će pokušati da odgovori nešto u svom demagoškom stilu. Ali ja mu neću dozvoliti. Ovo je MOJ prostor! I ovde nema nikakva prava!

A ja ću moj ”alkoholizam i promiskuitet” da širim i ovde i gde ja hoću, ali ću i dalje biti bolji čovek od njega. I pametniji, pristojniji i lepši!