Život je dobar u poslednje vreme, da ne ureknem što bi rekao naš narod.

Stvarno jeste, krajnje je i vreme bilo.

Sve se složilo na svoje mesto, sve ono što me je mučilo, oko čega sam se brinula i patila, samo se odjednom namestilo kako treba.
I srećna sam i zadovoljna. I naravno, ne bih ja bila ja, kada zbog tolike sreće ne bih malo strepila da se ne sruši neki meteor na mene. Ali to su moje prirodne paranoje koje me održavaju ovako šarmantnom.

Što se tiče te sreće, nije baš pala sa neba. To sam isto naučila kroz ovaj moj proces odrastanja, koji ste vi dobri ljudi pratili sa mnom ovih godina. Morala sam ja da odrastem, da shvatim da tu sreću zaslužujem, da rešim sama sa sobom šta tačno želim, a još bitnije šta ne želim.

Da ne budem pogrešno shvaćena, nemam ja pojma ništa, to je jedino čega sam svesna. I tek treba da učim koliko nemam pojma i za deset godina ću verovatno pisati koliko sada nemam pojma i koliko sam smešna i naivna bila. Ali to je valjda okej.

A sada malo o tome šta me čini srećnom. Moj čovek me čini presrećnom, divan mi je. Voli me i poseduje ono neverovatno strpljenje i smirenost koje je neophodno svakom ko ima posla sa mnom duže od 2 sata sa mnom. Dobro je tu sve, za sada. Nadam se da će tako i ostati. Ozbiljni smo u toj nameri, živimo zajedno, baš skoro sam čula i da smo venčani. Eto, toliko nas ”ozbiljno” gledaju ljudi. Zabavno mi to.

Drugo, radim već neko vreme. Radim u vrtiću koji radi na engleskom jeziku. Radim u jednom divnom kolektivu, posao koji volim, na način koji mislim da je ispravan i koji mi prija. I tu sam veoma zadovoljna. I otud naslov ovog posta. Hoću da vam pokažem gde radim, hoću da kažete ljudima gde radim, ako je nekom potrebno da upiše dete u vrtić, da razmisli o vrtiću STEP BY STEP

To je jedan lep vrtić u kome učimo, rastemo, igramo se i uživamo zajedno. I zaista je mnogo lepo, meni koja radim tamo, a zamislite tek deci. Stoga, ako znate nekoga kome je potrebno lepo, sigurno mesto za svoje dete, pozovite, dođite i vidite kako je to kod nas. Verujem da će vam se svideti.