Ja bre jesam šašava, na mnogo nivoa, ali sam skroz popizdela proteklih deset sati zbog ličnih i sličnih razloga.

Najveći popizd mi je što me posmatraju kao dežurnog klovna. U većini slučajeva mi ne smeta, navikla sam. Ali sad mi smeta. Sad me iznerviralo. Ja jesam vickasta, očigledno volite moj humor i satiru, pratite me ovamo i tamo, ali bre ja imam stavove o životu koji su za ovu zemlju vrlo nepopularni i pizdim što mi ih odbijate ne godine jer realno jesam mlada, ali uopšte nisam toliko mlada, većina vas je u mojim godina proizvela par bejbada i uzimali piliće preko sindikata. Drugo, što mi odbijate to što sam žensko, je još ne znam ni ja šta je, pošto celog života izbegavam da se deklarišem kao žensko.

Epa ja mislim sve ovo dole, mrtva ozbiljna. On ”najozbiljnih tema” pa da najlkaših:

– Iskreno me boli i zabole dupe za Kosovo. Uopšte nemam nikava patriotska osećanja prema tom delu zemlje. Niti sam ikada bila, niti imam koga dole. Verovatno nemam pojma o 90% stvari koje se dešavaju dole, jer nemam odakle da proveravam informacije. Žao mi je i duša me boli za svaki narod koji pati bilo gde, ali ja njima nikako ne mogu da pomognem, a moja kuknjava za tim delom zemlje im nikako neće pomoći.
– Ova zemlja Srbija majka, je sranje. Teško sranje. Nikada neće biti bolje, sere mi se po ničim izazvanom optimizmu i izbezumljuje me.
– Narod je glup do zla Boga. I biće još gluplji. Dozvoljava sebi da bude glup, neće da uči i da se razvija i skoro sve što mu se dešava je zaslužio.
– Drugi narod koji nije glup je bezobrazan u pizdu materinu, ima neka fašistička shvatanja koja krije pod velom tog istog ničim izazvanog optimizma, patriotizma i lokalpatriotizma. I jebe ostatak polunaroda.
– Ne mogu i neću nikada da prihvatim nikoga ko se bavi politikom kao mog dobrog prijatelja. Može meni da bude drag čovek, ali činjenica je da, koliko god taj neko bio fin i dobar, da ne može da bude sa govnima a da se ne uprlja, tako da stoji to, da taj neko, ma koliko bio rečit i dobar, mene laže jer mora da laže zarad partije. A ja se ne družim sa ljudima koji lažu i taj mi nikada ne može biti prijatelj.
– Sve je stvar sujetre i ego igre kako reče neko na tviteru. Svi mi patimo od prenaduvanih ega, samo je pitanje koliko ćeš ozbiljno sebe shvatiti u toj internet ego igri.
– Uvlačenje u dupe je za neke neophodno, i toga ima i šta sada? Da pišem svaki dan elaborat na tu teme, zabole mene moje dupe u koje se niko ne uvlači.
– Ne verujem u muško ženska prijateljstva, nemoguća su. Za žene je možda moguće da žive godinama u iluziji, kao što sam ja živela, ali za muške ne. Ma kakva si, hoće da te jebe, bez obzira da li ćeš posle da mu i dalje budeš najbolja drugarica. Tvoju priču u svakom tipu ima da gleda ”Gle bre sa kim će sve da bude, samo kučka neće sa mnom”
– Žene su uglavnom kučke, postoje i retko ženska – ženska prijateljstva, žene su zmije, samo će one sa najslađim osmehom da ti kažu najotrovniju laž.
– Ako si srećan, samo će roditelji iskreno da te vole i budu ti jedini koji ti žele dobro na ovom svetu.
– Većina će te zajebati ako im se padne dobra prilika.
– Muževi i žene se uglavnom varaju, u zajebanijem procentu nego što ljudi sebi žele da priznaju.
– Većina dece vam se drogira lakšim drogama, neki su na granici da pređu na teže.
– Da, ja sam ona koja se neće družiti i neće razgovarati sa vama, ako povredite mog dobrog prijatelja, iako mi ništa nažao niste učinili i bili smo super. Imam jebeni mafijaški kodeks časti, i meni je poštovanje i lojanost najbitnija stvar na svetu.
– Svi smo grešni.
– U većini slučajeva nemam pojma ko sam, šta sam i gde sam i generalno nemam pojma o životu.
– U većini slučajeva imam toliko pojma o životu da mi dođe da se samoubijem istog trenutka.
– Volim da slušam i Tom Waitsa i Beyonce
– Lepa sam i pametna, ali od toga apsolutno nemam ništa u životu.
– I da, imam dosta sexa, verovatno više od vas.

Ništa vam spektakulrno nisam rekla, zaboravila sam sigurno još hiljadu stvari, ali mnogo sam popizdela i kad sam takva misli mi lete na hiljadu strana.