Konačno se i to desilo!

Ono tamo kad sam depresirala i nestala, imala sam, da ga nazovemo blaži nervni slom.

Lepo sam legla nedelju dana u krevet i nisam ustala. Do wc-a možda. Pičila sudoku i slušala/gledala VH1.

Oko čega sam sve depresirala neću da vas smaram, ko me čita zna otprilike šta me sve muči, samo se složilo, onako na gomilu, pa je moralo negde da prelije.

Onda sam tih nedelju dana dok sam ležala smišljala kako da sve to popravim, smišljala, smišljala i na kraju smislila! Sve sam isplanirala! I kako ću da promenim posao, i kako ću da promenim grad i da se odljubim i zaljubim i sve. Plan je fenomenaalan!

Samo što sam nogicom zakoračila u ostvarivanje plana, život mi tresnuo jedan šamar i kaže ne moooožeeee! I ne samo da ne može nego ti tovarim još problema. I tako za svaku stavku mog problema. NIŠTA mi se nije ostvarilo niti ima šanse da se promeni.

Pos’o – ne samo da ga nisam promenila, nego sam dobila cirkus situaciju o kojoj neću da pišem dok se ne završi, ovako ili onako. Al’ to je dobro, jer sam postala dvesta puta sposobnija nego što sam bila, naučila sam posao mnogo bolje, naučila sam i što znam i što ne znam, i što mi treba i što će mi možda zatrebati. I kuliram. I zviždim. I radim na 130% pogona i SUPER MI

Grad – Ovde sam, jebi ga još uvek. Pokušavam i dalje, koliko odbijenica za posao imam iz cele Srbije, a i inostranstva, izložbu mogu da napravim. Al’ opet dobro.

Odljubila se – ja jesam, moj ego nije i verovatno nikad neće. Njemu neće bude jasno nikad kako onaj tamo, koji više i nije bitan ko je, mene ovakvu savršenu ne može da voli. I opet dobro. Generalno me boli dupe. Stvarno

Zaljubila se – i to sam uspela da uradim. Onako fino sam ispitvala sa svih strana, da se negde ne zajebem i opet sam se zajebala. Samo što sam nešto naučila iz prethodnih iskustava, pa samo rekoh doviđenja i odmah se i odljubila. I za to me boli dupe.

Ugojila se. Opet dobro. Idem peške svuda, upoznala grad bolje nego ikad, slušam muziku po 15 sati dnevno na sluške i super mi.

Postala još netolerantnija na gluposti. Još lajavija. Sposobnije lajavija. Očvrsnula sam. Udebljala mi se koža. I tako sam ja zaključila da sam odrasla.

Eto mene opet. Jel’ sam nedostajala nekom bar malo? :)