Uhvatio me onaj moj zabudal noćas, umorna kao pas, ali da zaspim nema šanse. Žmurila sam jedno sat vremena i brojila neke cigančiće, ma jok neće san da stigne uopšte. Onda sam malo buljila u plafon, i opet ništa.

Odustanem, do’vatim daljinski i krenem da šaltam. Odgledala par stvari i tu negde pred zoru uhvatim neku emisiju o 15 najozloglašenijih žena ubica. ‘Aj da vidim i to.

Potresla sam se majke mi od silnih majki koje pobiše svoju decu, nemam ič razumevanja za te horore ma koliko mi oni iznosili podatke da je očuh silovao palicom za bejzbol. Lupetam, ali razumete, nemam opravdanja za to.

Dok npr. Sledeću gospođu mogu da razumem bez problema. Mlada i lepa upoznala momka na koledžu, zaljubili se, uzeli. On završavao ”pravo” ( a ko ne završava?), ona mu izrodila četvoro dece. Danju čuvala decu, noću radila da bi ih izdržavala i njemu plaćala školovanje. Posle dugo godina, kad se on nakanio da završi ta prava, našao lep posao, kupio lepu kućicu i lepo šutno svoju milu i dragu ženicu i doveo asistentkinju, mladu i lepu i oženio je.

Gospođa onda lepo uđe jednu u kuću i pokoka ih oboje.

Ne da je razumem,nego je razumem!!!!

I ne samo ja. Osuđena je na 15 godina zatvora za dva ubistva, što je po Američkom zakonu veoma malo. Sad 2010 izlazi na slobodu.

eeeeeeeeee