Jednom sam pročitala u nekim novinama, šaljivu rečenicu, da ”u životu sve treba probati sem incesta i folklora”. Preuzela sam to kao životni moto, samo sam dodala da u životu treba probati sve sem incesta, folklora i dopa (heorin, za one koji ne prate sleng)

Danas pročitam u novinama o Česima koji legalizovali droge. U stvari nisu ih legalizovali. Delimično su ih legalizovali. U stvari , postavili su ”nove dozvoljene limite” za posedovanje i upotrebu droga.

‘Ajde marihuana i pečurkice. Marihuana je zdravija sigurno od ovih cigara što pušim i nikako ne mogu od nje da dobijem ovo što mi piše trenutno na paklici: rak pluća, rak usne, rak jezika i glasnih žica. I čovek ne može se ”navuče” na marihuanu. Ja sam je u životu pušila, pa je više evo već godinama ne pušim, a sa cigareta ne mogu se ”skinem”.

Pečurke, ‘ajde opet isto. Ko skoči sa prozora dok je na pečurkama jer misli da može da leti, je i onako teška budala, pa je tu evolucija odradila svoj posao

Ali sad idemo na teže zajebancije: kokain – do jednog grama, metamfetamin – do dva grama, ekstazi – 4 tablete, LSD – 5 tablete. Ne nema problema da se pucaš dnevno gramom kokaina, šta fali, ti bude lepo, svaki dan se zalepiš za plafon. Neće te pukne šizofrenija za pet godina uopšte. Ekstazi, ma piči šta, trance žurke su i onako u modi. LSD – suuuupeer! (videti klip na kraju)

I onda dolazimo do njegovog veličanstva Heroina. Dozvoljena količina gram i po. Pa budale jedne nenormalne! Heroin bre droga koja tupi čelik. Lomi mozak, lomi volju, uništava sve oko sebe, razara ljude i njihove porodice i prijatelje na najužasnije i očajnije načine, a ti svom narodu DOZVOLJAVAŠ da se puca heroinom, i to po gram i po! BUDALE!!!

Zašto? Ne znam. Piše, citiram: ”..ministarka pravosuđa, nacrt ovog predloga načinila je na osnovu važeće sudske prakse i konsultacija sa ekspertima koji su se složili da su limiti koji se u trenutnoj sudskoj praksi primenjuju prihvatljivi”. Ma ‘ajde molim te! Šta, bre, to znači?! Šta je važeća sudska praksa? Mrzi ih da krivično gone ljude sa ”sitnom drogom”? Ko su bre ti ”eksperti” koji odobravaju gram heroina?! Budale!

E, da, i ”zahvaljujući” ovoj odluci i ovom zakonu, iz zatvora će da puste oko hiljadu zatvorenika koji izdržavaju kazne. Šta, zatvori im bili pretrpani? Budale!

Ja, jebemliga…mislim za sebe da sam veoma liberalna osoba. Sve što je ljudsko, nije mi strano. Svako nek’ radi šta ‘oće, dok ne ugrožava nekog drugog. Ali, ovo! Starim, šta li je?

Videćemo da li će Česi kao nacija da postoje za određeni broj godina…

Budale!